Adatvédelmi irányelvek

Harmadik személyel megosztott adatok

Harmadik személyel nem osztunk meg sem személyi adatokat, sem saját tartalommal való interakciókat.

Meddig őrizzük meg a felhasználói adatokat

Ha megjegyzést hagy, a megjegyzést és annak metaadatait a végtelenségig megőrzik. Ennek érdekében felismerhetjük és jóváhagyhatjuk az esetleges további megjegyzéseket, ahelyett, hogy moderációs sorban tartanánk őket.

Minden felhasználó bármikor megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti személyes adatait (kivéve, hogy nem változtathatja meg felhasználónevét, megjelenítési nevét és e-mail címét). A webhely adminisztrátorai is láthatják és szerkeszthetik ezeket az információkat.

Milyen jogai vannak a felhasználónak az adataival kapcsolatban

Ha egy felhasználó bejelentkezett erre a webhelyre, kérheti a magáról tárolt személyes adatok exportált fájljának kiadását, beleértve a nekünk megadott adatokat is. Kérelmezheti a felhasználóról tárolt személyes adatok törlését. Ez nem tartalmaz olyan adatokat, amelyeket adminisztratív, jogi vagy biztonsági célokból kötelesek vagyunk megőrizni.

Beágyazott tartalom más webhelyekről

Az ezen a webhelyen található cikkek tartalmazhatnak beágyazott tartalmat (például videók, képek, cikkek stb.). A más webhelyek beágyazott tartalma pontosan ugyanúgy viselkedik, mintha a látogató meglátogatta volna a másik webhelyet.

Ezek a webhelyek adatokat gyűjthetnek a felhasználóról, használhatnak cookie-kat, beágyazhatnak további harmadik felek nyomon követését és nyomon követhetik a beágyazott tartalommal való interakciót, beleértve a beágyazott tartalommal való interakció nyomon követését, ha van fiókja és be van jelentkezve az adott webhelyre.